Privacyverklaring

  1. Home
  2. Privacyverklaring

Privacyverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Smûk Slaapcomfort, De Marne 122, 8701 MC Bolsward.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Smûk Slaapcomfort kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Smûk Slaapcomfort, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Smûk Slaapcomfort verstrekt.

Bij Smûk Slaapcomfort kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Smûk Slaapcomfort deze gegevens nodig heeft
Smûk Slaapcomfort verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Smûk Slaapcomfort je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht met één van de leden.

Hoelang Smûk Slaapcomfort gegevens bewaart
Smûk Slaapcomfort bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Personalia, telefoonnummer en e-mailadres: onbepaald, zo lang ons contact redelijkerwijs duurt.
  • Gegevens over je activiteiten op onze website: 27 maanden, voor statistische doeleinden (via Google Analytics) .
  • Internetbrowser en apparaat type: 27 maanden, voor statistische doeleinden (via Google Analytics).

Delen met anderen
Smûk Slaapcomfort verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Smûk Slaapcomfort worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Smûk Slaapcomfort gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Smûk Slaapcomfort maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Smûk Slaapcomfort bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Smûk Slaapcomfort te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.  Smûk Slaapcomfort heeft hier geen invloed op.

Smûk Slaapcomfort heeft Google geen toestemming gegeven om via Smûk Slaapcomfort verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@smukslaapcomfort.nl. Smûk Slaapcomfort zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Beveiliging en SSL
Smûk Slaapcomfort neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Smûk Slaapcomfort maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Smûk Slaapcomfort verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Smûk Slaapcomfort op via info@smukslaapcomfort.nl.

Contact
Https://smukslaapcomfort.nl is een website van Smûk Slaapcomfort. Smûk Slaapcomfort is als volgt te bereiken:

  • Postadres: De Marne 122, 8701 MC Bolsward
  • Vestigingsadres: De Marne 122, 8701 MC Bolsward
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 01164441
  • E-mailadres: info@smukslaapcomfort.nl

Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.

Dé specialist in slaapcomfort.

Kom vrijblijvend langs voor een betaalbaar advies op maat!

Menu