Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Wie zijn wij

Smûk slaapcomfort is sinds eind 2009 gevestigd, op een mooie zichtlokatie aan de A7, aan De Marne 122 in Bolsward. Velen verklaarden eigenaar Louis Zuiderveld voor gek midden in de crisis een beddenspeciaalzaak te beginnen, maar eigenwijs als hij is zag hij toch kansen om voor Bolsward en wijde omgeving een betaalbare speciaalzaak op te zetten. In eerste instantie richt hij zich met name op de verkoop van boxsprings en seniorenbedden.

Zo heeft u, in de mooie en ruim opgezette showroom, keus uit meer dan 25 boxspringcombinaties, zodat er altijd eentje voor u tussen staat!

Samen met slaapspecialiste Sandra Visser laat hij zich regelmatig bijscholen, ondanks meer dan 25 jaar verkoopervaring, om u een advies op maat te geven wat betreft uw nachtrust.

Het spreekt voor zich dat het technisch slapen – de verkoop van losse matrassen, lattenbodems e.d. – een belangrijke plaats inneemt in de showroom. Verder is er een ruime keus in dekbedden, overtrekken, moltons, hoeslakens en hoofdkussens in elke prijsklasse.

Kortom, bent u toe aan een nieuw bed? Kom dan vrijblijvend langs voor een betaalbaar advies op maat.

De koffie staat klaar!

Dé specialist in slaapcomfort.

Kom vrijblijvend langs voor een betaalbaar advies op maat!

Menu