Kussens / Textiel

  1. Home
  2. Kussens / Textiel
 Hoofdkussen Sonate

€ 79,-

Het Sonate latex hoofdkussen biedt een natuurlijke elasticiteit. Door de veerkracht wordt een aangenaam en geborgen gevoel gecreëerd en een soepele ondersteuning gegeven.. Het hoofdkussen is in een standaard vorm uitgevoerd, zodat het kussen aan alle kanten te gebruiken is. Het Sonate hoofdkussen is vervaardigd van 50% natuur latex.  De dieptemaat van het kussen is 40cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot. Ook is het kussen leverbaar in een XL soft uitvoering.

Leverbaar in 40x60cm Soft en Medium in 12 en 14 cm dikte en 50x70x14cm Soft.

Aan de dubbeldoekstijk is een Coolplus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het hoofdkussen droog en comfortabel aan.

-

SPECIFICATIES

null

Topper:

null

Matras:

null

Boxspring:

null

Hoofdbord:

 Hoeslakens Jeannette Vite

vanaf € 45,-

Hoeslakens van Jeannette Vite®

De unieke tencel hoeslakens van Jeannette Vite® zijn matrasbeschermer en hoeslaken in één. Ze zijn volledig ademend omdat ze waterdamp doorlaten. Tegelijkertijd hebben ze een hoog absorptievermogen en laten ze geen vocht door. Het matras en kussen blijven daardoor volledig droog, schoon en anti-allergeen. De hoeslakens liggen na de machinewas meteen weer schoon en strak op het bed. Hoeslakens van Jeannette Vite® zijn wereldwijd de nieuwe standaard voor optimaal slaapcomfort gecombineerd met hygiëne en gebruiksgemak.

-

SPECIFICATIES

null

Topper:

null

Matras:

null

Boxspring:

null

Hoofdbord:

 Hoofdkussen Marcato

vanaf € 139,-

Het AM Marcato latex hoofdkussen is uitgevoerd met een schouderuitsparing aan de voorzijde. Doordat het kussen aan de achterzijde iets dunner is gemaakt, liggen de nekwervels in een ontspannen positie. De leverbare dikte uitvoeringen zijn 9/11 cm en 11/13 cm. De dieptemaat van het kussen van 40 cm is ideaal om de bedlengte als het ware te vergroten.

Leverbaar in Soft en Medium uitvoering

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden Celcius. Aan de tijk is een Coolplus high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

-

SPECIFICATIES

null

Topper:

null

Matras:

null

Boxspring:

null

Hoofdbord:

 Hoofdkussen Vivente

€ 119,-

Het “Vivente” natuurlatex hoofdkussen is voorzien van een kleine schouderuitsparing waardoor het goed aansluit in de nekholte. Juist bij deze schouderuitsparing is het latex ook steviger aangeschuimd waardoor extra steun wordt verkregen. Ook de zijvlakken van het kussen zijn steviger en afgerond waardoor bij de zijligging de neus vrij blijft. Het middenvlak van het kussen is juist soepeler en heeft een geprofileerd vlak waardoor het hoofd heerlijk in het kussen zakt en precies steun verkregen wordt waar het nodig is. Ook is het kussen wat dieper dan de meeste neksteunkussens met een uitsparing zodat de schouderpartij uitstekend in de schouder comfortzone valt van ieder slaapsysteem.

Leverbaar in Soft en Medium en 12 en 14 cm dik.

Aan de dubbeldoekstijk is een Coolplus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het hoofdkussen droog en comfortabel aan

-

SPECIFICATIES

null

Topper:

null

Matras:

null

Boxspring:

null

Hoofdbord:

 Hoofdkussen Rondo

 € 89,-

Het “Rondo” Mindfoam hoofdkussen biedt een enorme elasticiteit. Doordat het materiaal reageert op druk, enigszins op temperatuur en snel op verandering van slaaphouding wordt een aangenaam en geborgen gevoel gecreëerd en een soepele ondersteuning gegeven. Het “Rondo” hoofdkussen is in een standaard vorm uitgevoerd, zodat het aan alle kanten te gebruiken is. De dieptemaat van het kussen is 40cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot.

Leverbaar in 12 en 14 cm dik.

Aan de dubbeldoekstijk is een Coolplus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het hoofdkussen droog en comfortabel aan. De kussenhoes is afritsbaar en wasbaar op 60°C.

-

SPECIFICATIES

null

Topper:

null

Matras:

null

Boxspring:

null

Hoofdbord:

 Hoofdkussen Robijn blauw

€ 25,-

Hoofdkussen Robijn blauw 60 x 70

Hoofdkussen Robijn heeft een vulling van synthetische bolletjes, zacht.

– Indien gewenst vulling eruit te halen of bij te vullen.

–  Extra fijne dichtgeweven anti-allergische tijk van 100% luxe perkal-katoen met rits.

– Wasbaar op 60 graden.

– 60 x 70 cm.

-

SPECIFICATIES

null

Topper:

null

Matras:

null

Boxspring:

null

Hoofdbord:

Dé specialist in slaapcomfort.

Kom vrijblijvend langs voor een betaalbaar advies op maat!

Menu